Auspiciously Maneuvering Hoss - Lonesome Fiddle Blues

Dags för något annat

Ja när man kollar upp vad man ska göra när man har lite extra tid på sin hand så kan det vara kul att kolla upp något annat som man inte har gjort och som kanske ingen i ens vänskapskrets har gjort. Blir ju kul när det är något som är nytt för alla, då är alla nybörjare och tycker att det är kul och spännande. Ja det kan vara något som man vill göra och som man gärna gör tillsammans, för det kan kännas lite jobbigt att göra något för första gången om man är med flera som har gjort det tidigare . Så det är ju lite roligare om alla gör det för första gången som att gå och köra f1 simulator i stockholm. Det kan vara något att göra tillsammans.

Ja hitt på något kul ikväll

Ja man måste vara lite spontan ibland och bara göra något nytt och kul som man inte har gjort tidigare och något som man inte vet vad man ska göra för det är ju kul att det finns dom som är så duktiga på att göra nya saker och vara lite mer spontan. Det blir oftast roligast om man är lite spontan och gör det roligt av en vanlig vardags kväll. Ja det är bra att ta tillfället i akt och ha kul så ofta man kan och göra nya saker som man tycker är kul och som man inte har gjort tidigare. Och det kommer ju hela tiden nya saker som man kan göra och hitta på och det är ju skönt att det är så att man kan hitta nya saker att göra och att man inte känner att det blir tråkigt och att man gör samma saker hela tiden utan att man känner att det finns nya roliga saker att göra.