Auspiciously Maneuvering Hoss - Lonesome Fiddle Blues

Få den hjälp som behövs

Ja det är viktigt att man får del av den hjälp som man behöver och det är ju såklart olika från person till person. Ja man behöver få den hjälp som man behöver, dom flesta är vi lite "skadade" på något sätt och kan behöva lite professionell hjälp med hjälp av kbt eller annan typ av terapi eller liknande.
Om man är ute efter att få sådan hjälp så kan man kolla med olika företag som jobbar med stresshantering till exempel. Man kan söka på " kbt stockholm " och se vad man får upp i närheten av där man bor.

Våga be om hjälp

Ja det är viktigt att man vågar be om hjälp så att det blir så pass bra som det bara kan bli, vi mår alla dåligt emellanåt och då kan man behöva lite extra hjälp av någon som verkligen vet hur och vad som kommer att hjälpa en.
Ja det är viktigt att man tar hand om sin hälsa och ser till att man mår så pass bra som man bara kan må, det hjälper en att må bättre och att känna sig bättre.
Det är bra att det finns så mycket hjälp som man kan få och man bör ta till sig av den hjälpen så att det blir så bra som det bara kan bli.
Ja det är dags att se till att man tar emot det som går att ta emot. Så att man kan må bättre och på så sätt göra bättre ifrån sig på jobbet i skolan och i hemmet. Ja så att man kan må bättre och trivas bättre med sig själv och med sin omgivning.
Så det är något som gör att man kommer att må så mycket bättre än om man inte tar emot den hjälp som går att få och som man mår bra av.